Manikűr
A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. A manikűr kezünket és körmeinket, ezáltal egész lényünket még szebbé teszi. Elsődleges feladata a köröm rövidítése, formázása, felületének polírozása, lakkozása és a körömágy bőrápolása. Személyre szabott kézápolás a vendég adottságai alapján a környezet, időjárás és évszaknak megfelelő igények kielégítésével. A vendégek a manikűr mellett tanácsokat kaphatnak problémás körmük, bőrük kezelésére vagy arra, mit tegyenek a szépen ápolt tartós köröm megőrzése érdekében, hiszen kezünk, és lábunk állapota nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is odafigyelést, gondoskodást érdemel.

manikűr

Géllakk
Ha nem szeretnél hosszabb körmöket a sajátodnál, akkor a géllakk a legjobb választás számodra! Széles palettáról választhatsz, és az összes, műkörömnél ismert díszítést kérheted. Lehet francia, ombre vagy akár babyboomer körmöd is.

géllakk

Műköröm
Szalonomban újgenerációs építési technikát használok, műkörmeidet akrilzselével készítem el. Ez egy hibrid, nem égető anyag, amely ötvözi a porcelán erősségét a műköröm zselé formázhatóságával. Az akrilzselés műköröm nem törik és nem reped be.

műköröm

Gyógypedikűr
Ortopédiai problémák (tyúkszem, bütyök, kalapácsujj, bokasüllyedés), bőrgyógyászati elváltozások (fokozott szarusodás a bőrön, illetve körmön, körömbenövés, gombás fertőzések, sarokrepedés) kezelése. 

pedicure

Esztétikai pedikűr
Esztétikai pedikűr lépései: fertőtlenítős meleg vízben áztatás, a körmök rövidítése, formázása, felületi bőrkeményedések eltávolítása, krémezés.

Pedikűröztetni havonta, másfél havonta érdemes 

pedicure

CALLUX PRO - szike nélküli pedikűr
A Callux professzionális peeling egy teljesen új innováció a láb és kézápolásban.
Gyümölcssavas, hámlasztós eljárás, amivel egy wellness élményt nyújtunk a vendégeink számára. A kezelések alkalmával nem használunk szikét (kést), nincs sérülésveszély,
ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, vérzékeny és érzékeny bőrű vendégeknél, és kismamáknál  is. A hatóidő 15-30 perc között van, állapottól függően.
Teljesen higiénikus, gyors hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának, ápolásának. Kezelés után a bőr selymesen puha lesz.
Professzionális termékcsalád lévén, a kezelést kizárólag szakemberek végzik.

Garantált a pihe-puha babaláb érzés.

glamfoot

Körömszabályozás (GB Solution)
A  kezelés a benőtt körmök és a csőkörmök kezelésének gyengéd megoldási lehetőségét kínálja. Segít az eldeformálódott köröm természetes és egészséges növekedésében. A kezeléssel a műtéti beavatkozás elkerülhető és a kellemetlenség gyorsan enyhíthető. A fogszabályzókhoz hasonló módon, a köröm természetes növekedését szabályozza.
A kezelés hatékonysága bizonyított: a lábápolás szakirodalmában számos sikeres példa található. 
A szalonban a GB Solution körömszabályzó technikát használom.

spange

Körömprotézis
A körömprotézis építése esztétikai és egészségügyi szempontból is egyaránt nagyon fontos. Sérült körömnél óvja az újabb sérüléstől, elfertőzésektől az ujjat. A körömprotézis ugyanúgy használható, mint a saját körmöd, lakkozhatod vagy díszítheted! 

protezis

Gombás köröm kezelése
A köröm gombás fertőzése napjainkban sajnos civilizációs betegség. Kezelését minél hamarabb meg kell kezdeni, hogy ne terjedjen át a többi körömre.
A kezelés során kíméletesen, fájdalommentesen eltávolítjuk a fellevegősödött részeket, gondosan megtisztítjuk a fertőzött területet. Javaslatot teszünk otthoni, kiegészítő ápolásra, melyet nagyon fontos betartani, hiszen a vendég együttműködése esetén várható csak tartós javulás. 

protezis

Paraffinos ápolás
A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kézbőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek.
A paraffinos kezelés lényege a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. 

paraffin

Japán ápolás
A japán manikűr lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. Gyakran ajánljuk azoknak, akiknek gyenge, töredezésre hajlamos a körmük, vagy úgy döntenek, hogy végleg megválnak műkörmeiktõl. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan visszaállítja a körmök eredeti állapotát. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, ráadásul a fénye magasan túlszárnyalja a lakkozástól nyert fényt, sokkal tartósabb, nem kopik le, mert a belepolírozott méhviasz beépül a körömlemezbe. Az eljárás teljesen természetes, semmilyen mértékben nem károsítja a körmöket, ezért különösen ajánlott azoknak, akik a természetes eljárásokat részesítik előnyben.

japanmanicure

KÖVESS MINKET!

2021 AURORA STUDIO - All rights reserved

This site was made with Mobirise